O nas

Preberite več o nas

Kmetija KAVBOJSKA DEŽELA ČOŽ

Kavbojska dežela je kraj, kjer se prepletajo zabava, učenje in nepozabne izkušnje. Naš park je rezultat vizije in predanosti Urške in Jožeta Čoža, ki sta z vso ljubeznijo in naporom uresničila to izjemno turistično doživetje v občini Ivančna Gorica. Pomemben del zgodbe so tudi člani celotne družine Čož, ki so doprinesli vsak svoj kamenček v mozaiku. Tako se je rodila edinstvena zgodba, ki je odslej ponosno na voljo vsem obiskovalcem, ki si želijo doživeti čarobnost Kavbojske dežele.

Naj vaša domišljija dobi krila

Kavbojska dežela se nahaja na Leskovški planoti nad Višnjo Goro, na idilični Kmetiji Čož, kjer se lahko obiskovalci počutijo kot pravi kavboji. Tu lahko urite spretnosti in mišice na naših zunanji otroških igralih in notranji igralnici, mečete laso, jahate konje in preizkusite čisto pravo glamping kočijo. Primerna je za male in velike kavboje – za vsakogar imamo nekaj. Kavbojsko deželo krasijo tudi unikatne skulpture iz lesa, ki so delo priznanega kiparja z motorno žago Jerneja Verbuča.

Skupaj ustvarjamo nepozabne trenutke

Naša strast je zagotavljanje nepozabnih izkušenj za vse obiskovalce. Verjamemo, da je Kavbojska dežela kraj, kjer lahko vsakdo najde nekaj zase. Od vzdušja do raznolikih aktivnosti, pa tudi okusne hrane in pijače – vse je namenjeno temu, da se pri nas počutite kot pravi kavboj.

Vabimo vas, da nas obiščete in izkusite življenje na deželi, polno kavbojskih dogodivščin.

Dobrodošli v Kavbojski deželi!

sreda, četrtek in petek: 14.00–22.00
sobota in nedelja: 8.00–22.00

Kje se nahajamo