Glamping

Glamping

Prespite v kavbojski glamping kočiji

Ste pripravljeni na nekaj drugačnega? Ne glede na to, ali ste pravi pustolovec ali pa iščete samo edinstveno izkušnjo, so naše glamping kočije pravi kraj za vas.

Naše tematske kavbojske glamping kočije so popolna kombinacija udobja in avanture. Nahajajo se v neposredni bližini otroškega igrišča in vstopa v Kavbojsko deželo, kar omogoča enostaven dostop do vseh kavbojskih aktivnosti in dogajanja.

Kočije so oblikovane v slogu pristne kavbojske kočije, vendar hkrati zagotavljajo vso potrebno udobje za prijetno bivanje. Uživajte v unikatnem ambientu s pridihom divjega zahoda, obdanem z naravo. Uživajte v pristni idili zelenih pašnikov, obdanih z domačimi živalmi, ter se razvajajte z bogato košarico domačih dobrot, ki vam jih zjutraj dostavimo prav pred vrata vaše kočije!

Kočije so opremljene tudi z lastno kopalnico, ki se nahaja tik ob njih (vključno s tušem, straniščem in pralnim strojem), ter ponujajo neomejeno uporabo savne in kuhinje.

Nepozabna dogodivščina za male in velike

S prenočevanjem v naši kavbojski glamping kočiji boste doživeli čarobnost divjega zahoda na prav poseben način. Zjutraj se prebudite ob petju ptic, si privoščite jutranjo kavo na terasi in se podajte na raziskovanje čudovite pokrajine. Prenočevanje v kočiji je odlična priložnost za sprostitev in pobeg od vsakodnevnega vrveža.

Pridite in doživite nepozabno izkušnjo ter ustvarite spomine, ki jih boste ohranili za vedno. Vabljeni na nepozabno kavbojsko doživetje!

Kje se nahajamo