Jahanje

Jahanje

Pustolovščina na konjskih hrbtih

Jahanje je priljubljena dejavnost, ki vam omogoča, da se povežete z naravo in konji na poseben način. V naši kavbojski kmetiji vam nudimo izkušene in prijazne animatorje, ki bodo poskrbeli za vašo varnost ter vam pomagali pri razvijanju spretnosti jahanja.

Ne glede na to, ali ste začetnik ali že izkušen jahač, boste pri nas našli prave izzive zase. Ponujamo vam možnost raziskovanja okolice na konju, občudovanja prelepe pokrajine ter uživanja v svobodi in pustolovščinah divjega zahoda.

Za naše konje skrbno poskrbimo in jih izbiramo glede na njihovo temperament in značaj, da se prilagajajo različnim ravni izkušenj jahačev. Skupaj bomo izbrali pravega konja za vas, ki vam bo omogočil prijetno in varno jahanje.

Sprostite se ob jahanju konjev v naravi

Poleg individualnega jahanja ponujamo tudi ure jahanja v skupinah, kjer se lahko družite s podobno mislečimi ljubitelji konj in se učite od drug drugega. Prav tako organiziramo tudi posebne dogodke, kot so konjeniški tabori in tečaji jahanja, ki vam omogočajo še bolj poglobljeno izkušnjo.

Jahanje za otroke

Tudi otroci doživijo čar jahanja konjev v Kavbojski deželi! Pri nas ponujamo posebno izkušnjo jahanja, prilagojeno za najmlajše jahače.

Otroci se lahko podajo na jahanje konjev ob spremstvu naših izkušenih in prijaznih animatorjev, ki bodo skrbeli za njihovo varnost in udobje. Naučili se bodo osnov jahanja, pridobili zaupanje in se prepustili čarobnemu občutku svobode na hrbtu konja. Skozi igro in zabavo bodo spoznavali konje ter razvijali motorične sposobnosti in ravnotežje.

Odkrijte svet divjega zahoda na hrbtu konja, občutite moč in eleganco teh čudovitih bitij ter se podajte na nepozabno pustolovščino.

Kje se nahajamo