Kampiranje 

Kampiranje 

Pobeg v naravo: uživajte v miru in tišini kampiranja pod zvezdami

Naše počivališče za avtodome vam omogoča, da se povsem povežete z naravnim okoljem in hkrati uživate v bližini pristne kavbojske izkušnje. Ko se odločite za kampiranje pri nas, boste doživeli čarobno vzdušje divjega zahoda v objemu narave.

Naše počivališče za avtodome se nahaja sredi slikovite pokrajine, obdan z zelenimi travniki, gozdovi in prelepimi razgledi. Prebudili se boste ob petju ptic, zadihali vonj svežega zraka ter se prebudili ob sončnem vzhodu, ki nežno obsije okolico.

Zabavna doživetja v Kavbojski deželi

Pri nas boste uživali v pristni kavbojski izkušnji, saj smo v neposredni bližini Kavbojske dežele. Obiščite kavbojski park, se pridružite aktivnostim in igram na prostem ter se preizkusite v jahanju konjev. Vrnite se v počivališče za avtodome, kjer vas bo pričakala mirna in sproščena atmosfera ter boste lahko uživali v kampiranju pod zvezdami.

Vse, kar potrebujete za svoje udobje

Naše počivališče za avtodome vam nudi vse, kar potrebujete za udobno in prijetno kampiranje v naravi. Postavite svoj šotor ali prikolico na prostorno parcelo, kjer boste imeli dovolj prostora za sprostitev in druženje. Poleg tega vam nudimo tudi priročne sanitarije, pitno vodo in električne priključke za vaše udobje.

Pridite in doživite čar kampiranja v naravnem okolju, obdanim z bližino pristne kavbojske dežele. Združite pustolovščine v naravi s čarobnostjo divjega zahoda in ustvarite nepozabne spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo po odhodu od nas.

Kje se nahajamo