Otroški tabori

Otroški tabori

Nepozabno poletje za otroke: vabljeni na naše vznemirljive otroške tabore

Omogočamo vam edinstveno priložnost, da vaši otroci preživijo nepozabno poletje, polno zabave, učenja in pustolovščin v naravi.

Naši otroški tabori so namenjeni otrokom od 5. do 15. leta starosti, ki imajo radi konje in želijo preživeti čas v naravi. Ponujamo izjemno izkušnjo, kjer se otroci naučijo spretnosti jahanja, skrbijo za konje ter se udeležujejo številnih aktivnosti in delavnic, prilagojenih njihovi starosti in zanimanjem.

V našem otroškem taboru se otroci naučijo osnov jahanja, pridobijo znanje o skrbi za konje ter razvijajo povezanost s tem izjemnim živalskim partnerjem. Izkušeni in strokovno usposobljeni animatorji skrbijo za varnost in dobro počutje otrok, hkrati pa jih spodbujajo k odkrivanju novih veščin in samozavesti.

Raziskovanje narave in ustvarjalnost na naših edinstvenih otroških taborih

Poleg aktivnosti s konji se otroci v našem taboru udeležujejo številnih drugih aktivnosti v naravi. Spoznavajo divji zahod skozi igre, lov na zaklad, ustvarjalne delavnice, pohode in še veliko več. Vsak dan je poln dogodivščin in novih izzivov, ki spodbujajo otrokovo kreativnost, timsko delo in samostojnost.

Naš cilj je ustvariti prijetno, varno in spodbudno okolje, kjer se otroci počutijo sprejeti in se razvijajo tako fizično kot čustveno. Otroški tabor v Kavbojski deželi je priložnost, da se vaši otroci izklopijo od vsakodnevnih obveznosti, se povežejo z naravo in se zabavajo v družbi enako mislečih vrstnikov.

Omogočite svojim otrokom nepozabno izkušnjo na našem otroškem taboru v Kavbojski deželi. Tu bodo ustvarili spomine, ki jih bodo ohranili za vse življenje.

Kje se nahajamo