Piknik prostor

Piknik prostor

Sproščen piknik v objemu narave na našem idiličnem piknik prostoru

Pikniki v našem parku so popolna izbira za družinska srečanja, praznovanja rojstnih dni, piknike s prijatelji ali pa enostavno za sproščeno druženje v naravi. Uživajte v čudovitem ambientu, obdanem z zelenimi travniki, igrali in kavbojskim vzdušjem.

Naša ekipa vam bo pomagala pri organizaciji piknika, pripravi prostora, postavitvi miz in klopi ter pri pripravi hrane in pijače. Lahko se odločite za samopostrežni piknik ali pa naročite kavbojski piknik meni, ki vključuje širok izbor okusnih jedi iz naše restavracije.

Le streljaj stran od dogodivščin v Kavbojski deželi

Medtem ko se vi in vaši gostje sproščate na pikniku, se lahko otroci igrajo na našem otroškem igrišču ali pa se pridružijo aktivnostim in dogajanju v Kavbojski deželi. Piknik v našem parku je priložnost za druženje, zabavo in ustvarjanje nepozabnih trenutkov.

V naši Kavbojski deželi lahko uživate v naravi, svežem zraku ter obkroženi s prijatelji in družino. Piknik v parku je odlična priložnost za pobeg od vsakodnevnega vrveža in sprostitev v mirnem okolju.

Na voljo sta kar dva piknik prostora

Izbirate lahko med dvema različnima piknik prostoroma, odvisno od vaših potreb in želja. Eden je na voljo za skupine do 50 oseb, drugi pa lahko sprejme kar do 120 oseb.

Prisrčno vabljeni!

Kje se nahajamo