Restavracija

Restavracija

Uživajte v dobrotah z žara in izpod peke

V Kavbojski deželi vam ponujamo pristno kulinarično izkušnjo, kjer se vse jedi pripravljajo v naši krušni peči ali na žaru na oglje.

Naša restavracija vas bo navdušila s slastnimi dobrotami pridihom pristne kavbojske kuhinje. Pri nas boste uživali v okusnih jedeh, kot so pice s krušne, jedi z žara ter tradicionalna podpeka, ki je pripravljena z veliko ljubezni in skrbnostjo.

Najboljše kavbojske pice daleč naokrog

Naša krušna peč zagotavlja izjemno aromo in okus jedi. V njej se pečejo sveže pripravljene pice, ki imajo hrustljavo skorjo in so obložene z izbranimi sestavinami, ki jih ljubitelji kavbojske kuhinje zagotovo cenijo.

Poleg pic s krušne vam v naši restavraciji ponujamo tudi širok izbor jedi z žara. Okusne mesne specialitete bodo zadovoljile še tako zahtevne gurmane.

Ste za kulinarično razvajanje izpod peke?

Posebno mesto v naši restavraciji imajo jedi, pripravljene izpod peke. Ta kavbojska specialiteta vas bo navdušila s sočnostjo, nežnostjo in bogatim okusom. Pripravljena je s posebno pozornostjo do detajlov in sestavin ter zagotavlja nepozabno kulinarično doživetje.

Uživajte v pristni kavbojski kuhinji, ki vas bo navdušila s svojo kakovostjo in okusom.

Vabljeni v našo restavracijo v Kavbojski deželi!

Kje se nahajamo